2016. január 3., vasárnap

Első Díjam!Megkaptam az első díjamat, amit nagyon szépen köszönök Lorine Wrightnak. Tényleg nagyon hálás vagyok.
Anno, amikor elkezdtem írni a blogot, igazából meg sem fordult a fejemben, hogy ezért díjat is kaphatok. Persze láttam más blogokon, hogy lehet ilyet, de nem gondoltam, volna, hogy egyszer én is kapok, vagy arra, hogy szeretnék kapni, így eléggé meglepődtem rajta tegnap és teljesen be is lelkesültem. 
Ahogy elkezdtem kitölteni, rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan egyszerű a dolgom, mert annyi mindent tudnék belesűríteni egyetlen kérdésbe vagy válaszba, ezért órákat töltöttem vele, míg elkészültem. 
Végül összehoztam mind a négy 12 pontos feladatot és csak még hálásabb lettem közben, mert lehetőségem nyílt arra, hogy felfedjek néhány dolgot a blogomról. Választ kaptok, hogy valójában mi történt a legutóbbi részben, valamint elárulok néhány apróságot is, ami a későbbieket érintheti. ~ Amy

Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat, és tedd ki kitől kaptad!
2. Olvasd el annak a blogját, akitől kaptad!
3. Írj 12 dolgot az illetőről!
4. Írj 12 dolgot a saját blogodról!
5. Válaszolj 12 kérdésre!
6. Tegyél fel 12 kérdést!
7. Kommentelj annak a blogján, akitől a díjat kaptad!
8. Küldd tovább 12 embernek a díjat!
9. Cseréljetek Linket
Tedd ki a képet, egy jó látható helyre, úgy, hogy az én blogomra vezessen a link!
12 dolog Lorine blogjáról, a No Control-ról:

 1. Egy olyan Larry blog, amiért egyenesen az eszemet vesztem.
 2. Rosszfiús, de mégsem az a tucat story. Van benne valami különleges, ami megfogja az embert. Csak olvasod és olvasod, és egyre többet akarsz belőle.
 3. A karakterek életre keltése lenyűgöző, mert pontosan olyan sokoldalúak, mint egy igazi ember.
 4. Az események kibontakozása tökéletesen időzített, nem gyors, egyik pillanatról a másikra megtörténő cselekvések, hanem hagy időt arra, nem csak az olvasó ismerhesse meg őket, hanem a szereplők is alaposan kiismerhessék egymást.
 5. Egyenesen rajongok Louis karakteréért, mert erősnek mutatja magát, de véleményem szerint gyenge szeretne lenni. Csupán hiányzik mellőle az a személy, aki mellett azzá válhatna.
 6. Bontakozik egy Ziall szál is, ami eddig a legédesebb, amit olvastam, annak ellenére, hogy nem igazán szoktam ezt a párosítást kedvelni.
 7. Úgy érzem, Harry anyukája picit homofób. Félek, hogy baj lehet belőle.
 8. Perfect Payno ezúttal rosszfiú, ami meglepő, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban az marad e.
 9. Tökéletesen átad egy-egy helyzetet.Félelmetes, elbűvölő és izgalmas, amikor annak kell lennie. 
 10. Harry egy lányra vágyik, aki a társa lehetne, és néha már bosszant, hogy mennyire nem veszi észre a nyilvánvaló jelzéseket.
 11. Louis maffiavezér, és zsarolással tartja maga mellet Harryt, de az ennek ellenére nem veszíti el minden önállóságát és nem is retteg.
 12. Harry és Louis Niall hülyesége miatt találkoznak, valójában viszont csak Harry találkozik először Louisval.


A saját blogomról:

 1. Mi lehetne más, mint Larry
 2. A Prológust fejből tudom, mivel annyiszor elolvastam, hogy hibátlan legyen. Több mint egy hónapig írtam és eredetileg 7 oldalas volt.
 3. A részeket mindig átolvasom vagy ezerszer, mert gyűlölök félmunkát végezni. Mégis ha beleolvasok egybe, rögtön javítani akarok rajtuk, ezért a közzététel után soha nem olvasom át.
 4. Nagyon sok benne a pszichológia, mivel nagyon érdekel az emberi viselkedés.
 5. Szeretem a kacifántos dolgokat, ezért nem meglepő, hogy itt sem vagyok épp egyenes.
 6. Furcsa lehet, de van egy kedvenc részem benne – azért furcsa, mert én írom – ez a rész körülbelül a 10. fejezet lesz.
 7. Már előre kitaláltam a végét, és rengeteg momentumot, ami még később fog megtörténni.
 8. Később szerepet kap Zayn is, és Niallt is be szeretném vonni, de nem tervezek egyéb románcot Larryn kívül.
 9. Még soha nem írtam 18+ - os részt, ezért, még ott sem tartok, de már rettegek tőle.
 10. A szakadék alján ücsörgő Louis nem a valódi, nem hallucináció, valamint nem álom. Az egész a fejében zajlik. Ez egy teljesen abszurd világ, semmi nem valós, csak a képzelete szüleménye. Minden, ami ott történik, az a valóság egy-egy kivetülése a világába, ahová önmagát zárta. Létrehozott magának egy biztonságos helyet, abban reménykedve, hogy ott békére lel és elbújhat minden gond és félelme elől. Minden érzelme és ami megtörténik vele a jelenben, hatással van rá a képzeletében. Ezért van az, hogy hangokat és kaparászást hall = mert próbáltak vele kapcsolatba kerülni, majd kiabáltak = mert „valaki” tényleg igyekezett, és megjelent Harry = mert, neki sikerült megváltoznia és ezzel „betörnie” hozzá. ( Ezt a kifejezést az egyikőtöktől loptam, mert ennél egyszerűbben és célravezetőbben meg sem lehetett volna fogalmazni. Köszönöm! J ) Még ő sem jött rá, de valójában emiatt váltott a sötétség világosba.
 11. Louis soha nem alszik éjszaka, csak amikor pirkadni kezd, mert fél a sötétben.
 12. Harry kezelte néhányszor Markot is.
+1 Louis sokszor fog a vele történteken töprengeni, ami múlt időben játszódó részként fog megjelenni.Válasz a 12. kérdésre:

 1. Olvasóm vagy? – Már a 3. fejezettől igen.
 2. Mi ihletett meg? Honnan jött a bloghoz az ötlet? – Előszeretettel hallgatok filmzenéket és komolyzenét, amik közben rengeteget gondolkodok és nagyon sok minden az eszembe tud jutni. Innen a történet alapja. Emelett egy konkrét részt írtam Ed Sheeran - Bloodstream című dalára, és természetesen a fiúkból is rendszeresen merítek ihletet.
 3. Sportolsz valamit? – Lovagolok és futni is szoktam.
 4. Van más is, amit shippelsz? – Nem igazán, mert Larryvel ellentétben a többi párosításnak nincs valóságalapja, így nem tudom annyira beleélni magam.
 5. Hiszel is Larry-ben? – Teljes mértékben és megingathatatlanul. Minden videó, kép, egymásnak éneklés a színpadon, a tetkók, és az apró érintések, és momentumok, amik titkosak akartak lenni, de nem sikerült, az bizonyíték arra, hogy igaz. Mással ezt nem lehet magyarázni. Egyébként ahogy egymásra néznek, az már nekem bőven elég, mert az ember máshogy néz a barátjára és máshogy a szerelmére.
 6. Ki a kedvenc énekesed? (lehet nő, férfi) – Hmm… Ez beugratós kérdés? :D Egyértelmű, hogy a fiúk közül, méghozzá Louis. Teljesen ismeretlenül találkoztam először a bandával, amikor megnéztem a Where we are-t, ahol rögtön kiszúrtam Louist. Azután két hónapig nem is igazán foglalkoztam velük, de kaptam egy számot, hogy hallgassam meg, látatlanban beleszerettem a hangjába és onnantól nem volt megállás. Az csak plusz volt, amikor beazonosítottam a hangot és meglepetésemre rájöttem, hogy kétszer szerettem bele.
 7. Mit kéne változtatni az írásomon? Kaphatok tanácsot? – Változtatni? Miért kéne? Tökéletes ahogy van, de szerintem ezt minden résznél elzengem az ódáimban.
 1. Mi a háttered a telódon? – Hármat állíthatok be, így van egy Louism, a másik kettő pedig egy páros kép, ahol az egyiken Harry, a másikon Louis van.
 2. És a gépeden? – A gépem totál 1D, így szerintem nem meglepő, hogy Louis.
 3. Szoktál képeket/fejléceket szerkeszteni? – Nem igazán értek hozzá, de szeretek fotózni és azokon az egyszerűbb dolgokat meg tudom csinálni. Néha pedig mémet is csinálok, ha eszembe jut egy jó.
 4. Szerinted milyen szín illene ehhez a bloghoz? – Pirosra és kékre szavazok, de nem vetnék meg egy zöldeset sem. Sőt talán még jobban is tetszen is mint amit először írtam.
 5. Hülye kérdéseket tettem fel, igaz? – Dehogy is. Miért lennének azok? Rossz válasz előfordulhat, de, hogy rossz kérdés... Kérdezni nem lehet rosszul.

Az én kérdéseim:

1.       Mikor szoktál időt szakítani az írásra?
2.       Van ezen kívül más hobbid?
3.       Milyen típusú filmeket szeretsz?
4.       Kitartanál Larry mellett a végsőkig?
5.       Miért kezdtél el írni?
6.       Mi volt az első blog, amit olvastál?
7.       Miért kezdtél el hinni Larryben?
8.       Ha szabadon, adottságtól és tudástól függetlenül választhatnál, milyen munkád lenne?
9.       Ha olvastad a blogom, mit gondolsz róla? Nem fogalmazom túl a dolgokat?
10.   Előfordult már, hogy valaki olyan olvasott bele egy általad követett blogba, akinek nem kellett volna?
11.   Melyik az a hely, ahová szívesen elutaznál?
12.   Előre kitalálsz egy részt, vagy csak leülsz a géphez és leírod, ami eszedbe jut?Akiknek küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése